lørdag 7. mai 2011

NYHETSVARSEL:hverdagshelten Svein Ludvigsen, 60 år!

Hverdagshelten Svein Ludvigsen, 60 år!
Eg hadde tenkt til å skrive dette innlegget den 5. mai, siden det e då pappsen har bursdag, men så ble eg helt nødt til å legge meg klokken ti på torsdag, så då ble det utsatt. Hvorfor, kan du spørre.. Fordi eg var så veldig trøtt. Hvis noen e interessert i mer interessant informasjon hva mine søvnvaner angår kan dere komme med direkte henvendelser, men dette e det allmennheten får vite:-)

MEN, store ting har skjedd siden sist: Svein Ludvigsen har fylt 60 år!!
Vi har alle hørt utrykket: Dette var ikkje noe å rope hurra for. I dette øyeblikk befinner vi oss i en stikk motsatt situasjon. Det er kanskje ikkje mange ting som fremkaller et hurra fra mannen i gaten (utenom ordet "hipp"), men dette gjør det i aller høyeste grad!For 60 år e definitivt noe å rope hurra for, iallefall disse 60 som vi her snakker om. Bli med på et jublende HURRA!

Mange vil omtale Svein Ludvigsen som en hverdagshelt, dette e en mann med drøssevis av talenter, evner,gaver og en stor dose engasjement. Noen vil i møte med han tenke: Snodig at en mann med så liten munn kan være så stor i munnen:-) Her kommer mer informasjon om jubilanten:
Ryktene sier at han gikk med avisen da han satt i sportsvogn. Han var bileier, båteier og hytteeier før han flyttet ut fra sin mor. Ryktene vil ha det til at med en anelse mer trenetid, skulle denne mannen prydet forsidene i verdenspressen for sine fremragende skøyteresultater i verdenstoppen.
Han er selve definisjonen på trofasthet, der han hadde ansvar for ungdomsarbeidet i Betlehem i 30 år!! Han er herlig frekk, trygg, morsom, også har han en superflott kone. Her kan han sikkert komme med noen tips for trengende, han så gull og tenkte: Her må eg satse tidlig! Dermed blinket han til en ung og naiv 16 år gammel Marianne, og hon lot seg lure:-)

Denne mannen er kronisk løsningsorientert, han har en løsning på alt. Det vil si, alt utenom hvor du skal gjøre av klærne som mamma har bedt deg om å fjerne før besøk. Sånne oppgaver kan bli veldig vanskelig, men der kommer dine svært utviklede evner til adminitrering godt med. Du kan kunsten å deligere:-)

Det e utrolig mange flere ting å si, men det får bli til en annen gang. Her har dokkar fått et lite innblikk i en stor manns liv. En helt spesiell mann, som vi håper lever i hundre år til:-) Gratulerer med overstått pappa! Vi gleder oss til å feire deg om noen uker!

PS:Eg lurte på om eg skulle legge inn et bilde av deg, men så kom eg på det med at det kunne spres og kopieres og brukes til ting det ikke var tenkt til, og i pornoindustrien. Eg tenkte at faren var så overhengene at dette ble rissikosport:-) (Eg e min fars datter, og det medfører en liten dose frekkhet:-)

4 kommentarer:

  1. HURRA FOR SVEIN!!!!

    SvarSlett
  2. FOR en mann!!

    SvarSlett
  3. hipphipp!!

    (kronisk løsningsorientert... - jeg ler ennå=)

    SvarSlett
  4. Jeg har fortsatt et bilde av ham i skøytedrakt klistret på netthinnen, så det klarer seg lenge for min del :) Hipp, Hipp, kjære onkel!

    SvarSlett